El club

Història

El nostre club neix, ara fa més de 25 anys, per donar continuïtat en la pràctica d’aquest meravellós esport, en un inici, als alumnes del col·legi Pare Manyanet que acabaven la seva formació acadèmica. Amb clara vocació de barri, s’integren avui dia també en el club jugadors residents a Les Corts procedents d’altres clubs de la ciutat, estudiants de diverses procedències que resideixen en la zona propera a les universitats i jugadors d’arreu d’Espanya i del Món.

Ubicació

La nostra pista es troba al mig del barri de Les Corts a Barcelona, al Pavelló municipal de l’Illa Diagonal, C/Numància 142.

Equips

Actualment disposem de dos equips de la categoria sènior. El primer equip juga a la Lliga Catalana d’handbol on ha ocupat el 5è lloc de la classificació en la Temporada 2011/2012. Això fa que puguem dir orgullosos que és el millor equip de la ciutat de Barcelona, després del Barça, es clar.
El segon equip, on es formen els jugadors més joves del nostre club, juga a la categoria 2a Catalana.
No ens conformem però amb això. Volem que el segon equip pugi 1a Catalana i el primer equip arribi a la categoria Nacional.